Talousteema Oy
Talousteema Oy
Etusivu Koulutukset Blogi Verouutiset Talousteema Palaute
Talousteema Oy
PowerPoint-diaesitykset

Koronaviruksen leviämisen vuoksi Talousteema Oy päätti ryhtyä tuottamaan seminaaritilaisuuksien lisäksi koulutusaineistoja PowerPoint-diaesityksinä.

Diaesityksen katsomiseen tarvitaan Microsoftin PowerPoint-sovellus. Käyttäjä voi itse ohjailla esityksen etenemistä. Koko esitystä ei siis tarvitse katsoa kerralla, vaan siitä voi etsiä tapauskohtaista tietoa eri tilanteisiin, kun tarvetta ilmenee. Aineiston käyttöoikeus on pysyvä, eli sen käyttöä ei ole rajattu tiettyyn ajanjaksoon.

PowerPoint-diaesityksellä toteutetun koulutuksen yhteydessä pysyy voimassa seminaaritilaisuuksistamme tuttu mahdollisuus esittää kouluttajalle kysymyksiä. Kouluttaja vastaa koulutusaineiston maksaneiden tilaajien kysymyksiin sähköpostitse.

PowerPoint-diaesityksen hinta on 80,00 euroa (+alv).

Tällä hetkellä diaesitys on tarjolla matkakustannusten korvauksista, mutta jatkossa niitä laaditaan lisää erilaisista kirjanpidon, verotuksen ja yrittämisen aiheista.

PowerPoint-diaesityksen sitova tilaus lähetetään sähköpostitse Britt Langreville osoitteeseen britt.langrev@talousteema.fi. Tilauksessa on mainittava seuraavat tiedot:

tilaajan etu- ja sukunimi
tilaajan sähköpostiosoite
laskutettavan yrityksen tai muun organisaation nimi
laskutettavan yrityksen tai muun organisaation postiosoite
sähköpostiosoite, johon lasku lähetetään
laskun hyväksyjän etu- ja sukunimi
henkilötunnus, jos laskun maksaja on henkilö

Talousteema Oy toimittaa PowerPoint-diaesityksen em. tilaajan sähköpostiosoitteeseen ja lähettää laskun PDF-tiedostona sähköpostitse em. laskutusosoitteeseen. Jos PowerPoint-diaesitys ja/tai lasku eivät tule perille viikon kuluessa tilauksesta, tilaajan on otettava yhteyttä sähköpostitse Britt Langreviin osoitteella britt.langrev@talousteema.fi.

Mikäli asiakas vaatii hankintayksiköiden ja elinkeinonharjoittajien sähköisestä laskutuksesta annetun lain 4 §:n perusteella laskun kyseisessä laissa tarkoitettuna sähköisenä laskuna, emme voi hyväksyä tilausta, koska yhtiöllämme ei ole käytössä laskutusjärjestelmää, joka tuottaisi tällaisia laskuja. Lähetämme vain PDF-laskuja sähköpostitse.

Maksuehto on 14 päivää netto ja viivästyskorko lain sallima enimmäismäärä. Mikäli joudumme perimään saatavaa, veloitamme saatavien perinnästä annetun lain sallimat perimiskulut. Veloitamme vähintään lain 10 e §:ssä säädetyn 40,00 euron perintäkulujen vakiokorvauksen.

Koulutukset
Koulutuspaikat
Ilmoittautuminen
Britt Langrev
Lassi Mäkinen
PowerPoint-diaesitykset
Osakeyhtiö pienyhtiönä -kirja
Yhteystiedot
Rekisteriseloste
Historiaa
Lausunto kirjanpitolainsäädännön kehittämisestä 10.3.2019
Talousteema Oy
 © Talousteema Oy 2014 ‚Äď 2021